Skinn Manager als stagebedrijf

Skinn Manager is al 9 jaar stagebedrijf. Ik (Xandra) heb een 2 daagse opleiding gehad en ben geregistreerd als erkend Stagebedrijf bij SBB.

Toentertijd heette mijn bedrijf nog Beauty Salon Up To Date. De eerste stagiaire was Danielle, daarna kwamen Anniek, Jolien, Daphne, Danique, Bo, Lisanne, Julia, Veerle, Adviendha, Marije, Britt, Jannieke en Meike. Niet alle stagiaire s zijn in het schoonheidsvak gebleven, maar vele wel, of ze studeerde door op het HBO.

Een stagiaire blijft meestal 2 jaar, en ze beginnen met jassen ophangen, koffie zetten en veel meekijken. Na enige tijd mogen ze reinigen en masseren (na beoordeeld te zijn) en langzaam komen de vaardigheden en snelheid er in. Zo mogen en kunnen ze steeds wat meer en leren ze hun vaardigheden voor op school.

Dit jaar studeren Meike (niveau 3) en Marije als all round schoonheidsspecialiste (niveau 4) af. Al onze stagiaires krijgen een Neyes Brows opleiding en Neyes wimperlifting training. Een goed stagebedrijf zorgt voor werk en een vakdiploma. Wij danken onze klanten voor hun medewerking hieraan, zodat deze stagiaires een vak kunnen leren en hun vaardigheden ontwikkelen.

Wij hopen nog veel stagiaires te kunnen ontvangen en op te mogen leiden tot sterke gepassioneerde vakmensen!